Instruktörer till hösten

Är du en av våra nya stjärnor?

Brinner du för träning, tycker om att motivera, inspirera och leda andra människor till ett friskare liv? Gillar du att stå i centrum, har du rytmen i blodet och glimten i ögat? Sök till oss nu.

Till hösten startar vi upp Les Mills pass. BodyPump, BodyBalance och CXWORKS. Vi behöver  instruktörer, är du sugen? eller känner du någon som skulle vilja leda något av dessa pass? Är du utbildad instruktör, sök hit nu! Är du sugen på att leda pass men inte utbildad, sök nu! Vi skickar dig på utbildning så du kan leda pass hos oss till hösten.

Vi söker också Personlig Tränare som kan arbeta självständigt och har erfarenhet av PT verksamhet. Att du kan göra kostschema och träningsschema för olika människors behov, förutsätter vi. Vi ser gärna att du är social, trevlig och framåt.

Vi här på Classic Gym är ett glatt gäng med familjär anda. Vi brinner vårt jobb, vår lokal och våra medlemmar. Vi är på frammarsch och har tagit in nya maskiner, håller på att måla om och fräscha upp. Vi har pass alla dagar i veckan. Ett stort gym med massor av fria vikter, maskiner och maskiner för kondition, som t ex den fruktade stair mill, roddmaskiner, cyklar, löpband, crosstrainers.

Kom och var med i vår stora familj!

Kontakta Berglind på 0739 704 990 eller berglind_79@hotmail.com

 

 

Berglind