Born to move® från Les Mills

Är en serie träningsprogram för barn och ungdomar mellan 2-16 år. Program serien är indelad i fem ålderskategorier där musik och rörelser är noggrant skräddarsydda för att passa varje åldersgrupp. Här på Classic Gym 24/7 har vi klasserna 6-7 år och 8-12 år.

Klassen 6-7 år:

Instruktören tar barnen på en fantasifull resa, där barnen genom rörelse och sång upptäcker glädjen i att röra sig till musik. Det är en enkel koreografi som gör att barnen snabbt lär sig rörelserna, vilket bygger upp och stärker deras självförtroende. Det är en stor variation av fartfyllda lekar med rörelser inspirerade från dans och sport. De är utformade så att barnens intresse är på topp samtidigt som de utvecklar sin styrka, snabbhet och rörlighet på ett roligt sätt.
Vi vet vilken musik barn i denna ålder gillar. En del låtar kommer de att ha hört förut och en del har skapats speciellt för denna klass. Barnen får sjunga med till sin favoritmusik samtidigt som de lär sig rörelserna. Det är en trygg och glädjefylld miljö där barnen får utlopp för sin leklust tillsammans med andra barn. Klä ditt barn i sköna kläder och bekväma gympaskor för lek och spring. Ta även med en vattenflaska.

 

Klassen 8-12 år:

Det är roligt. Alla kan vara med, enkla rörelser gör det lätt att hänga med genom hela klassen. Du kommer att lära dig nya och spännande saker varje gång. Din instruktör kommer att leda dig genom en mängd lekar som är inspirerade av dans och olika sporter som kommer att göra dig starkare, snabbare och rörligare. Vi vet vilken musik du gillar och just den musiken kommer du att få höra i denna klass. Ha på dig bekväma kläder som du lätt kan röra dig i och ett par gympaskor. Ta också med dig en vattenflaska och en liten handduk.

 

 

 

Berglind